dimarts, 19 d’abril del 2011

Un pont i molts camins

La inauguració d’aquest blog significa una nova via, una nova escletxa, una nova oportunitat que tenim els joves de donar la nostra visió de l’actualitat, de com veiem nosaltres les coses. Una nova oportunitat, un altre altaveu per a les nostres veus.

Vivim en uns temps on tot està canviant, i on les peces encara han de trobar l’encaix dins d’aquest gran puzzle que representa la societat en la que vivim avui en dia. La nostra generació ja ha nascut dins de les distàncies inexistents, els mitjans abundants i la sobreinformació, aquesta borratxera de dades i fonts en la que vivim. No obstant, no hi ha cap tipus de comunicació més clar que una persona que emet i una que rep, i precisament crec que l’objectiu d’aquest nou espai que avui s’inaugura és aquest: enviar i rebre. Els papers són intercanviables: pot rebre la persona que escriu i pot enviar la persona que llegeix. Una nova mostra de que tot està en canvi i evolució constant.
Avui dia tots els joves tenim moltes plataformes per on expressar la nostra visió del que passa, moltes possibilitats. Alhora però, tenim un important problema de credibilitat. Crec fermament que el nostre objectiu ha de ser guanyar-nos aquesta credibilitat, demostrar que tenim molt a dir, molt a opinar i molt a escriure. Si alguna cosa està clara és que el futur és a les nostres mans, i la millor manera de començar a escriure’l és actuar ara mateix, al present.

Per part meva queda inaugurat el blog, amb ganes de llegir la resta de companys i agraint al David la seva dedicació per a fer que tot això tiri endavant. Tenim un pont per a informar-nos, i aquest ens obre una infinitat de camins per a recórrer. Aprofitem-los!

Uri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada